No permissions error, when trying to reply or post

Ed823df35ecbbb211ffda5974a156439
0
kvakvs 101 Mar 31, 2010 at 08:33

Something happened today to my account.
Trying to Reply/Create topic in the General Dev forum section gets me

kvakvs, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons: 1. Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else’s post, access administrative features or some other privileged system?
2. If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.

I guess someone recently toyed with forum access rights in admin panel.

4 Replies

Please log in or register to post a reply.

46407cc1bdfbd2db4f6e8876d74f990a
0
Kenneth_Gorking 101 Mar 31, 2010 at 12:17

Was it by any chance in the Recruitment Requests section? Replying to those posts is disabled.

Ed823df35ecbbb211ffda5974a156439
0
kvakvs 101 Mar 31, 2010 at 13:21

@Kenneth Gorking

Was it by any chance in the Recruitment Requests section? Replying to those posts is disabled.

No, the General Development forum.
I replied there before, but not today.

A8433b04cb41dd57113740b779f61acb
0
Reedbeta 167 Mar 31, 2010 at 16:47

kvakvs: I checked your permissions page and it shows you as being in the “Users Awaiting Email Confirmation” group. Is it possible you haven’t responded to the account-activation email, or that you’ve changed your email recently, or some such?

Ed823df35ecbbb211ffda5974a156439
0
kvakvs 101 Mar 31, 2010 at 18:46

Oh, dear god.
Just checked, google ate the mail from Devmaster.net and put it to Spam folder.
I should’ve guessed myself, thank you. Case closed.